SMART BRIDGE
Tartalomhoz ugrás

Camo Marksman Pro-NB

CAMO MARKSMAN PRO-NB (TÁBLA SZÉLESSÉGE 83-127 MM)
A CAMO rejtett fedélzeti rögzítőrendszere a MARKSMAN PRO-NB bármilyen kezelt fűrészáru, keményfa, cédrus, kompozit vagy PVC fedélzeti padlón használható. A CAMO rejtett rögzítőelemei, a CAMO Marksman szerszám és a CAMO illesztőcsavarok kombinációval biztosítják a rögzítők nélküli fedélzeti felületet. Ez az exkluzív eszköz megkönnyíti a fedél telepítését!

Megjegyzés: A CAMO fedélzeti rendszert, amely felszerelésekből, csavarokból, bitekből és távtartókból áll, úgy tervezték, hogy egységként működjön. Versenyképes termékek használatakor előfordulhatnak olyan minőségi eltérések, amelyek negatívan befolyásolják a várt eredményt.   
Alkalmazás: A szabadalmaztatott CAMO MARKSMAN PRO rendszer a CAMO csavart tökéletes szögben helyezi el a teraszlapok szélein annak érdekében, hogy a terasz felülete sérülésmentes legyen.  
Különleges tulajdonságok: automatikus távolság az elülső és a hátsó távtartón, optimális távolságot biztosítva a CAMO fedélzeti csavarjainak szinte észrevétlen leengedéséhez a CAMO MARKSMAN PRO eszközökkel, a szélén dupla menetes szárral.
Cikkszám
345016
Súly
0,85 kg
Hosszúság
175 mm
Magasság
162 mm
Szélesség
56 mm
Méretek
85 - 127 mm
Anyagvastagság
19 - 38 mmMinden jog fenntartva KYOCERA SENCO Hungary Kft. 2020
Impresszum         ÁSZF        Adatvédelem        Cookie szabályzat
Kapcsolat:
KYOCERA SENCO Hungary Kft.
1191 Budapest,
Üllöi út 206.
Magyarország
Tel: +36 1 445 0660
Mobil: +36 30 943 2531
e-mail: info@senco.hu
www.senco.hu
Válassza a SENCO-t
Kiváló minőségű termékek
Magas színtű teljesítmény
Széles termékskála
Egyszerű vásárlás
Színvonalas szolgáltatás
Vissza a tartalomhoz